Despre noi

Clinica Marinescu

Povestea Noastra

In urma cu multi ani, ca proaspeti absolventi, am inceput practicarea meseriei in sistemul medical de stat, cu bune si rele, dar cu increderea ca putem face o schimbare in acest sistem.

Schimbarile in bine au aparut, insa prea timide si prea lente pentru a ne satisface complet.

Anul 2009 a fost momentul in care am virat (cu teama si speranta) spre sistemul medical privat, insa avand in continuare legatura cu sistemul de stat prin contractul cu CAS Arges pe care il avem la sediul princpal al cabinetelor noastre in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament. Nu am uitat si nu vrem sa uitam componenta sociala a medicinii, cea care ne-a facut sa ne dorim sa practicam aceasta meserie. Insa ne doream totusi mai mult in ceea ce priveste calitatea serviciilor pe care le prestam.

Si asa am ajuns la Clinica Marinescu, o poveste care a inceput in anul 2017 cu constructia imobilului in care functionam actual, dedicat pentru activitatea medicala, in care am investit atat cat trebuie pentru un lucru bine facut. Primul capitol se scrie inca, din noiembrie 2019 de cand am inceput sa functionam aici, suntem la inceput, dar consecventi increderii in calitate cu care am inceput ca absolventi.