Despre noi

Informatii utile

Informatii despre functionarea Clinicii

IN PERIOADA 23.12.2023-02.01.2024 SUNTEM IN CONCEDIU!

Accesul in Clinica este permis pe baza de programare si doar la ora programata, este limitata prezenta apartinatorilor in sala de asteptare si in cabinetele de consultatie. Nu va veti prezenta la Clinica cu semne de raceala: febra, rinoree, durere in gat, stranut.
 

Informatii despre programari

Consultatiile la Clinica noastra sunt acordate doar in urma unei programari. Programul receptiei este de 8 ore/zi, dar Clinica este deschisa pentru public doar in cursul programului de consultatii al celor 2 cabinete. De aceea, programarile la cei 2 specialisti ai Clinicii se fac telefonic (varianta preferabila si cea mai rapida) in cursul programului de lucru sau prin utilizarea formularului de programare de pe site. Este de dorit sa veniti exact la ora programata si nu mai devreme, pentru a nu aglomera inutil sala de asteptare. Din acelasi motiv cat si pentru a limita cantitatea de plastic pe care o producem prin obligativitatea purtarii botoseilor de unica folosinta, va rugam INSISTENT sa nu veniti un numar mare de persoane cu un singur pacient pentru ca, oricum accesul in cabinet va fi permis, conform legii, doar pentru pacient si de exceptie pentru apartinatori. Va rugam sa veniti cu toate documentele medicale anterioare, cu medicatia pe care o folositi si sa incercati sa oferiti informatii cat mai complete despre starea dv. de sanatate.

Durata medie a unei consultatii este de 15 minute la care pot adauga alte perioade de cate 10-15 minute pentru alte servicii care se presteaza in cadrul consultatiei si care pot fi stabilite odata cu programarea consultatiei. Facem eforturi sa nu avem intarzieri, insa cateodata ele sunt inevitabile datorita complexitatii unor cazuri.

Va rugam de asemenea sa anuntati cu 24 de ore inainte anularea consultatiilor la care v-ati programat si nu puteti veni. Neprezentarea neanuntata, la mai mult de 2 programari, va face imposibila programarea dv. ulterioara in Clinica noastra.

Informatii despre ecografia vasculara a membrelor inferioare

Trebuie sa va dezbracati de pantaloni, fusta, rochie, dres lung si veti ramane in lenjerie intima, care este de dorit sa nu fie tip boxeri sau pantalonasi. Nu se pot examina pacienti fara chiloti, acestia vor fi reprogramati. Examinarea incepe de sus de la radacina coapsei si continua pana jos la glezna.

Informatii despre ecografia vasculara a membrelor superioare

Trebuie indepartat deodorantul, pentru ca impreuna cu gelul ecografic devine vascos si jeneaza examinarea. Este de dorit de asemenea indepartarea parului axilar daca acesta este bogat.

Informatii despre ecografia vasculara vertebro-carotidiana/tiroidiana

Pentru ecografia vasculara vertebro-carotidiana/tiroidiana trebuie indepartate colierele, iar gatul pacientului trebuie sa fie cat mai intins, cateodata este necesara plasarea unei perne sub umeri.

Informatii despre ecografia cardiaca

Pentru ecografia cardiaca pacientul trebuie sa stea pe partea stanga, cu bratul sub cap si sa mentina aceasta pozitie intre 15-30 minute cat poate dura examinarea.